Welkom bij Vereniging Kempoclub MUTANyingyang


Vereniging Kempoclub MUTAN bestaat sinds 1982 en is een niet-commerciële sportvereniging, die tot doel heeft het overbrengen van kempo, een Chinese kunst van zelfverdediging.

De lessen worden gegeven op recreatief niveau op basis van semi-contact, waarbij respect en discipline centraal staan. Kempo bevordert conditie, snelheid, coördinatie, kracht en lenigheid. De technieken zorgen voor een effectieve zelfverdediging en bevorderen het zelfvertrouwen.

Vanaf de leeftijd van 13 jaar kunnen belangstellenden zich opgeven voor de lessen. De lessen worden gecombineerd voor jong en oud, en beginners en gevorderden.

De lessen zijn eenmaal per week en duren twee uur. De eerste helft van de les wordt besteed aan warming-up (conditietraining, nek-, arm-, rug-, buik- en beenspieren) en de basistechnieken (standen, stoten, trappen en weringen). Het tweede deel van de les wordt besteed aan de gevechtstechnieken (verdedigingen, saifa's, spartechnieken, breektesten, valtechnieken, enz.).

Voor het seizoen 2018/2019 bedraagt de maandelijkse contributie € 20,-. Het inschrijfgeld (eenmalig) bedraagt € 2,50 en jaarlijks is er een bijdrage van € 5,- verschuldigd voor onze collectieve ongevallenverzekering.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!